Ferran Palau va néixer a Esparreguera l’any 1983. De petit va ser expulsat de l’Escola de Música per tenir “poques aptituds” i decidí dedicar-se al món del dibuix i la pintura sense deixar de banda el seu amor per la música, creant bandes de diversos estils al llarg dels anys. Va estudiar Arts Plàstiques a l’Escola Joso de Barcelona i després de diferents treballs i exposicions a diferents sales arreu de Catalunya, a poc a poc, es va anar centrant cada cop més en la seva música.

L’any 2003 va fundar, juntament amb els altres membres, el grup de música Anímic, amb els què ha editat diversos discos; els més recents, “Hannibal” i “Skin”, han estat un èxit de crítica i públic.

Després del seu debut en solitari amb ‘L’aigua del rierol’ (Amniòtic Records, 2012), disc que el va posicionar entre el millor de l’any de revistes tan destacades com Rockdelux, i el seu segon treball discogràfic en solitari, ‘Santa Ferida’ (ideat i gravat al llarg de dos anys juntament amb Jordi Matas (El Petit de Cal Eril) i l’ajuda final de la mítica AKG Spring Reverb cortesia de Joan Pons, ara prepara el seu tercer treball que inclourà la màgia que mai no està absent en els discos d’aquest prolífic i exquisit artista. Encara que Palau no s’acabi d’allunyar de temàtiques que sempre l’han atret i inspirat com són la mort, la religió i la culpa, en aquest nou àlbum trobarem una sensació més lleugera, on sobresurt una estètica i atmosfera estiuenca, de cançons que escoltaries amb la calidesa del sol i la brisa marina acariciant-te la pell.

Ferran Palau lluita per fer-se comprendre a través de melodies noves i refrescants sense deixar de portar-nos a terrenys misteriosos als que ens té ja acostumats.

Artistas similares

Utilizamos cookies para mejorar tu experiencia de usuario. Al continuar en nuestra web aceptas nuestra política de cookies.